Onze aanbevolen producten

Contents

 

Elisa kits

USCN Life sciences biedt meer dan 5000 Elisa-kits voor analyse van verschillende cytobinls-groeifactoren in serum, plasma, weefselhomogentis, celcysaten, celkweek-supermaten en andere biologische vloeistoffen van mensen, ratten, muizen en andere
meer…

 

Signalway-antilichaam

Sab zet zich in voor het leveren van hoogwaardige antilichaamonderzoekstools voor de wereldwijde levenswetenschappelijke onderzoeken. Het ontwikkelt meer dan 4000 clunds van producten, die celsignaal Transductiekanker, Slemcel, immunolog, neurowetenschappen, apoktosis, infectieziekten en andere gebieden omvatten.
meer…

 

Benchtop Tools

BioCision, LLC, is een toonaangevende fabrikant van draagbare tafelgereedschappen. Hun zeer thermische geleidende buis- en plaatmodules en complementaire productlijnen zijn toepasbaar op een breed scala aan wetenschappelijke disciplines, waaronder cel- en weefselkweek en gyapusuata-virus en bacteriële, moleculaire biologie en vele andere.
meer…

 

Moleculaire biologie

Actgeny-fabrikanten Begrijpend assortiment van RCR, DNA, Rna Elitropl en protien Elektroforese die ultrasnelle, eenvoudige en toepasbare prestaties mogelijk maken.
meer…

 

Aangepast peptide

GL Biochem (Shanghai) Ltd. houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, productie en marketing van diverse biochemische en fijne chemicaliën, met name synthese op maat van peptiden, peptidereagentia en aanverwante producten.
meer…

 

Assaykits en antilichamen

We bieden een breed scala aan assaysets en antilichamen voor levenswetenschappelijk onderzoek en ontdekking.
meer…

 

Elisa Kits

Elabscience Biotechnology Co. Ltd (Elabscience) is een hightech biotechbedrijf, gespecialiseerd in reagentia van immunodiagnostische technologie. Het biedt meer dan 20.000 producten, waaronder ELISA-kits, antilichaam en eiwitten.
meer…

 

Proteomics

Expedeon Biedt echt innovatieve oplossingen waarmee wetenschappers sneller, beter en veiliger kunnen werken. Hun protien-ontdekkingslijn van monsterfractionering en protienfractioneringsproducten voor massaspectrometrie bevindt zich op het snijvlak van proteomische analyse.
meer…

 

Precisie biosystemen

Precision Biosystems biedt een instrumentele oplossing voor het moeilijke probleem van laboratoriumautomatisering. Hun BlotCycler ™ automatiseert het proces van western blotting en verbetert de werkstroom en vermindert de handarbeid door een unieke en creatieve benadering van eiwitanalyse te bieden. Alle stappen na eiwitoverdracht naar een membraan zijn volledig geautomatiseerd: schudden, blokkeren, hybridiseren, wassen en recyclen van het primaire antilichaam.
meer…

 

Instrumenten

Clinx Science Instruments is een toonaangevende fabrikant van BioImaging Systems in China. Hun rijk ervaren onderzoeksteam ontwikkelt en levert de meest professionele instrumenten en service aan de wetenschappelijke gemeenschap.
meer…