Shenandoah Biotechnologie

Shenandoah Biotechnologie

De proteïne-professionals

henandoah, opgericht in 2006, is gespecialiseerd in de productie van recombinante menselijke, muis- en rattenproteïnen in E. coli . De bioactieve cytokines, chemokines en groeifactoren die worden geleverd, worden gebruikt in veel onderzoeksgebieden, zoals kanker, stamcelbiologie, immunologie en ontwikkelingsbiologie.

Shenandoah streeft naar superieure kwaliteit en 100% transparantie. Een stapsgewijze kwaliteitscontrolebenadering inclusief celgebaseerde assays om de biologische activiteit van de eiwitten te beoordelen, zorgt voor de uitstekende productkwaliteit van Shenandoah.

Aangepaste eiwitexpressie, bulk (milligram tot gram) eiwitproductie en opname van lichaamseiwitvouwing en zuivering worden ook aangeboden.

Om onderzoekers te ondersteunen die zich zorgen maken over het altijd aanwezige risico van besmetting van menselijke eiwitten met sporengroeifactoren van FBS en van dieren afgeleide ingrediënten die doorgaans worden gebruikt in standaard productietechnieken voor recombinante eiwitten, heeft Shenandoah diervrije eiwitproducten ontwikkeld. Deze eiwitten worden dragervrij geleverd. Er zijn geen materialen van dierlijke of menselijke oorsprong gebruikt om deze eiwitten te vervaardigen en er worden geen virale tests uitgevoerd.

  • Bioactieve en zeer zuivere recombinante eiwitten
  • Biologische activiteit getest met celgebaseerde assays
  • Strenge kwaliteitscontrole en -garantie
  • Uitgebreide documentatie
  • Diervrije eiwitten beschikbaar

Shenandoah Biotechnology is ISO 9001: 2015 gecertificeerd.

Producten / diensten / toepassingen

  1. Recombinante eiwitten
    1. Recombinante eiwitten