cusabio antibody

PPM1M-antilichaam van CUSABIO Technology LLC

CUSABIO BIOTECH CO., Ltd. is een biotechbedrijf dat onderzoek, reagentia en instrumenten van de hoogste kwaliteit produceert en verkoopt. In samenwerking met zakelijke partners op topniveau op het gebied van moleculaire biologie, immunologie, celbiologie en IVD.

Ze leveren producten en diensten aan een breed scala aan klanten over de hele wereld – van academische en overheidsonderzoeksinstellingen; biotechnologische en farmaceutische bedrijven; evenals ziekenhuizen, referentielaboratoria. In de afgelopen ontwikkeling heeft CUSABIO BIOTECH CO., Ltd. een uitgebreid verkoop- en marketingbeheernetwerksysteem gevormd ten dienste van de Life Science-onderzoekers en professionals in de gezondheidszorg.

De belangrijkste producten van CUSABIO BIOTECH CO., Ltd. zijn ELISA-kits en verwante producten en andere immunologische reagentia, zoals antilichamen. Hun belangrijkste klanten zijn professor, onderzoeker en experts van de universiteit, het ziekenhuis en de onderzoeksinstelling. Hun verkoopstrategie is actieve verkoop, internet en telefonisch.

Om de Chinese markt uit te breiden en de productiekosten te verlagen, kocht CUSABIO BIOTECH CO., Ltd. in augustus 2008 WUHAN HUAMEI BIOTECH CO., Ltd., dat een volledige dochteronderneming werd. WUHAN HUAMEI BIOTECH CO., Ltd. is gevestigd in Wuhan, PR China en bestaat uit een product- en verkoopteam dat producten levert voor de ontwikkeling van biotechnologie in China. CUSABIO BIOTECH CO., Ltd. wordt een R&D-centrum voor levenswetenschappen.

Hun moderne logistieke systeem zorgt ervoor dat goederen tijdig worden geleverd dankzij de hedendaagse elektronische handel en e-supply. Bijgevolg zal dit een constante verbetering van de klanttevredenheid in de snelgroeiende wereldmarkt bevorderen.

cusabio
cusabio

Antilichamen

Al onze antistoffen op één plek om gemakkelijk te zoeken en sneller en gemakkelijker het juiste product te vinden.

 

We waarderen uw bedrijf en zijn toegewijd aan het leveren van het hoogste niveau van kwaliteit en service. Onze antilichamen werken gegarandeerd in de toepassing en soorten die op onze website en in onze datasheets worden vermeld. In het geval dat een antilichaam niet werkt, zal onze technische afdeling met u samenwerken om het probleem op te lossen. Als dit proces niet succesvol is, zal G-Biosciences u een gratis vervanging of 100% terugbetaling voor het antilichaam verstrekken. Ons beleid is één jaar geldig vanaf de datum van uw aankoop, tenzij anders vermeld in de productdatasheet.

 

Antilichamen kunnen twee weken nodig hebben voor levering.

Cusabio

Cusabio  is een toonaangevend biotechnologiebedrijf opgericht in 2007 en gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige antilichamen, ELISA-kits, recombinante eiwitten en kleine moleculen. Cusabio  is gecertificeerd volgens DIN ISO 9001, omdat hun doel is om producten van de hoogste kwaliteit te leveren door strikte controles uit te voeren in elke stap van de ontwikkeling en productie van hun producten.

Daarnaast heeft  Cusabio  meer dan 60.000 soorten antistoffen. De meeste van deze antilichamen worden polyklonaal geproduceerd in konijnen, maar ze produceren ook polyklonale antilichamen die worden gemaakt in cavia’s en geiten en hun antilichaamportfolio wordt aangevuld met verschillende zeer specifieke monoklonale muizenantilichamen. Bijna alle primaire antilichamen van  Cusabio  kunnen zowel als ongeconjugeerde antilichamen als geconjugeerd aan biotine, HRP en FITC worden geleverd, zodat de gebruiker vrij kan kiezen wat betreft het detectiesysteem. Aangezien de meeste antilichamen van deze fabrikant geschikt zijn voor de detectie van menselijke antigenen, zijn de primaire antilichamen van  Cusabio die beschikbaar zijn bij Bio-Connect Diagnostics zijn van groot belang voor wetenschappers die onderzoek doen naar de menselijke stofwisseling, auto-immuunziekten, neurobiologie etc.

[Linking template=”default” type=”products” search=”PPM1M Antibody” header=”1″ limit=”24″ start=”2″ showCatalogNumber=”true” showSize=”true” showSupplier=”true” showPrice=”true” showDescription=”true” showAdditionalInformation=”true” showImage=”true” showSchemaMarkup=”true” imageWidth=”” imageHeight=””]