OriGene Technologies

The Gene Company

OriGene Technologies werd opgericht als een bedrijf voor onderzoekstools dat zich richt op het creëren van de grootste commerciële collectie van menselijke cDNA’s van volledige lengte in een standaard expressievector. De beschikbaarheid van de volledige menselijke genoomsequentie en de daaropvolgende ontwikkeling van op genoom gebaseerde tools hebben de identificatie van relevante medicijndoelen mogelijk gemaakt door middel van systeembiologische benaderingen.

OriGene’s visie is om uitgebreide, genoombrede onderzoeksinstrumenten en technologieplatforms voor te bereiden om wetenschappers in staat te stellen volledige biologische paden te bestuderen, waardoor een beter begrip ontstaat van ziektemechanismen, waaronder kanker- en stamcelonderzoek.

OriGene Technologies maakt gebruik van high-throughput, genoombrede benaderingen om producten te ontwikkelen voor farmaceutisch, biotechnologie en academisch onderzoek. Hun vlaggenschipproducten zijn meer dan 40.000 menselijke TrueClone-cDNA van volledige lengte en meer dan 35.000 menselijke TrueORF-cDNA-klonen.

Op basis van de TrueORF cDNA-klonen heeft OriGene een breed aanbod van menselijke eiwitten van volledige lengte ontwikkeld, zoals “MVPro” -eiwitten, tot expressie gebracht in zoogdiercellen, ideaal voor functionele studies.

In 2010 startte OriGene het TrueMAB-project om monoklonale antilichamen van muizen tegen eiwitantigenen te ontwikkelen met als doel eiwitassays voor elk menselijk eiwit te ontwikkelen. Bovendien startte het bedrijf ook het TrueRAB-project om een ​​technologie voor het klonen van een enkele B-cel te ontwikkelen voor het genereren van recombinante monoklonale konijnenantilichamen met hoge affiniteit en tegen doelwitten met een lage immunogeniciteit in het muizensysteem.

OriGene is toegewijd aan haar missie om “The Gene Company” te zijn, in het leveren van alles wat onderzoekers nodig hebben voor gen-gebaseerd onderzoek.

Producten / diensten / toepassingen

 1. cDNA- en ORF-klonen
  1. cDNA-klonen
  2. ORF-klonen
  3. Getagde ORF-klonen
  4. Lentivirale ORF-klonen
  5. LentiORF-virusdeeltjes
 2. ORF-kloneringsvectoren
  1. ORF-kloneringsvectoren
 3. RNAi
  1. HuSH-29 shRNA-doelgenensets
  2. HusH 29-meer shRNA retrovirale vectoren en controles
  3. siRNA 27mer Oligo Duplex
 4. CRISPR / Cas9 genoom bewerken
  1. CRISPR / Cas9-vectoren
  2. CRISPR / Cas9 Gene Knockout-kits
 1. Primaire antilichamen
  1. Primaire antilichamen
 2. Antitag-antilichamen
  1. Antitag-antilichamen
  2. Parel-geconjugeerde anti-tag-antilichamen
  3. HRP-geconjugeerde anti-tag-antilichamen
 3. Recombinante eiwitten
  1. Recombinante eiwitten
 4. TissueScan qPCR-arrays
  1. TissueScan qPCR-arrays