Contact

lieven@gentaur.com

Mobile: 0032476375875

Lab Reagentia

Recente artiekels

Bezoek of bel ons

Onze leveranciers

3Helix biedt wetenschappers en clinici de nieuwe tools om de histopathologie van collageen te onderzoeken en om nieuwe diagnostica, cosmetica en therapeutica te ontwikkelen. 3Helix biedt nieuwe op collageen gerichte peptiden, de Collagen Hybridizing Peptides (CHP), die beschadigde collageenmoleculen in menselijke en dierlijke weefsels direct kunnen herkennen.

AAT Bioquest, Inc.
Fluorescerende en luminescente sondes voor het labelen van kleine medicijnmoleculen en biopolymeren en voor het detecteren van eiwitten, nucleïnezuren en levende cellen. Fysiologische en neurologische sondes, zoals calciumindicatoren en membraanpotentiaal sondes.

Abbexa Ltd.
Abbexa, een bedrijf in Cambridge Science Park, VK dat biologische hulpmiddelen levert voor de sectoren biowetenschappen, farmaceutische ontwikkeling en biotechnologie met primaire antilichamen, secundaire antilichamen, eiwitten, ELISA-kits en enzymen, evenals andere kits en tools voor gebruik in onderzoek. Hoogwaardige, geteste producten voor de biomedische onderzoeksmarkt.

Abbkine
Bied innovatieve assaykits van hoge kwaliteit, recombinante eiwitten, antilichamen en andere onderzoekstools zoals de Counting Kit-8 (CCK-8).

Abcepta
Abcepta is een toonaangevende fabrikant van primaire antilichamen met meer dan vijftien jaar ervaring. Antilichamen van hoge kwaliteit en aanverwante producten voor de ontdekking van geneesmiddelen en academische laboratoria wereldwijd. Onderzoeksgebieden die van invloed zijn op gezondheid en ziekte, waaronder kanker, metabolisme, cardiovasculaire, neurowetenschappen en stamcellen.

Abebio
Uitgebreide catalogus van ELISA-kits voor voedselveiligheid en hoogwaardige biologische producten zoals eiwitten, antilichamen en ELISA-kits voor een breed scala aan doelen, zoals cytokines, groeifactoren, chemokines, hormonen, virale antigenen en recombinante eiwitten.

Abnova
Abnova produceert meer dan 50000 antilichamen, 20000 recombinante eiwitten, 6000 antilichaamparen / -kits en meer dan 1.100 vissondes. Grote selectie van ELISA-kits en antilichaamparen.

Acris
Toonaangevende leverancier van meer dan 1.298.000 producten voor wetenschappelijk onderzoek wereldwijd. Antilichamen en gerelateerde life science-producten. Nu onderdeel van Origene Europe.

ACRO BIOSYSTEMEN
Fabrikant van recombinante eiwitten, medicijndoelen, enzymen en antilichamen die zich inzetten voor het ondersteunen van immunotherapie bij kanker voor farmaceutische bedrijven, biotechbedrijven, CRO’s, klinisch laboratorium en academische laboratoria. Doelen van CAR-T-celtherapie. Hot targets (PD1, CD3E, TIGIT, ROR), ELISA-kits voor therapeutische ELISA-kits.

ADDEXBIO
AddexBio biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige en gespecialiseerde menselijke en dierlijke cellijnen, verschillende primaire cellen, onsterfelijk gemaakte cellen, celkweekmedia en reagentia en celgerelateerde moleculaire biologieproducten voor de onderzoeksgemeenschap.

Agrisera
Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van polyklonale en monoklonale antilichamen en 1.000 primaire antilichamen aanbiedt voor biologieonderzoek bij planten en algen.

Aldevron
Hoogwaardig plasmide-DNA, eiwitten, enzymen, antilichamen en Cas9-onderzoeksprojecten om baanbrekende vorderingen in de biowetenschappen te realiseren.

AMSBIO LTD
Het merk omvat Zymolyase, Cellufine, Cultrex, Alvetex, RNAbee en RNAStat, aangepaste productie van monoklonale antilichamen, aangepaste eiwitexpressie en polyklonale antilichaamdiensten.

Anaspec
AnaSpec biedt expertise op het gebied van peptiden, detectiereagentia, antilichamen, assaykits, oligonucleotiden en qPCR-kits. Onze brede productlijn van catalogus en op maat gemaakte biochemicaliën en reagentia worden door wetenschappers gebruikt voor fundamenteel onderzoek, high-throughput screening en het ontdekken van geneesmiddelen. AnaSpec’s belangrijkste aangepaste diensten omvatten peptidesynthese, assayontwikkeling, antilichaamproductie en oligonucleotidesynthese.

Anatrace
Leider in de productie van reagentia voor membraaneiwitstudies en aangepaste chemische synthese. REINIGINGSMIDDELEN, LIPIDEN, AANGEPASTE, HOGERE NORMEN.

Antilichamen opgenomen
Een uitgebreide catalogus van gevalideerde neurowetenschappelijke antilichamen en een reeks services die worden beheerd door een streng en al lang bestaand kwaliteitsmanagementsysteem.

Antilichaam-genie
Antibody Genie biedt meer dan 30.000 antilichamen, waaronder polyklonale, monoklonale, secundaire antilichamen en tags. De antilichamen zijn volledig gevalideerd voor verschillende toepassingen en er zijn ook KO-gevalideerde antilichamen beschikbaar.

Applichem Panreac
Breed scala aan biochemicaliën voor biochemie, celbiologie, microbiologie en moleculaire biologie. Reagentia voor decontaminatie, referentienormen voor milieuanalyse, services en de aangepaste synthese van organische en anorganische verbindingen.

ARIGO BIOLABORATORIA
Hoge kwaliteit antilichamen, antilichaamduo’s (route voor P / P-interactie, PTM voor totaal / gemodificeerde eiwitten, controle en ELISA DUO’s), antilichaampanelen (Ab gegroepeerd op basis van hun wetenschappelijke relevantie), ELISA-kits.

Assay Genie
Meer dan 1000 celgebaseerde assays voor celgezondheid, metabolisme, proliferatie, cytotoxiciteit. Ook beschikbare voedsel- en landbouwassays.

Athene
AthenaES® is een fabrikant en leverancier van biotechnologie-reagentia voor onderzoek, farmaceutische en industriële toepassingen. Producten omvatten: eiwitexpressie en vouwset, celcoltuurreagentia, speciale eiwitten, enzymassays, chromatografie.

AURION
Aurion ontwikkelt en produceert een uitgebreide lijn van immunogoud en hulpreagentia van de hoogste kwaliteit: conventionele goudconjugaten en kenmerkende producten zoals sub-nanometer Ultra Small immunogoudconjugaten, R-Gent SE-EM, een elektronenmicroscopie-klasse zilververbeteringsreagens en Aurion BSA-c ™, een incubatiebufferadditief voor het minimaliseren van achtergrond.

Bachem
Peptiden, neuropeptiden en biochemicaliën, aminozuren, substraten, remmers, harsen.

BD CBP
Specialist in bloedafnamebuisjes die zijn ontworpen om veilige, gestandaardiseerde afname te bieden om pre-analytische fouten (DNA, RNA, ccfDNA en eiwitconservering) te helpen verminderen.

Becton Dickinson
Antilichamen voor flowcytometrie, WB en IHC. Eiwitten, ELISA-kits & ELISPOT. Magnetische celscheiding.

BIMAKE
Hoge kwaliteit qPCR-reagentia, Protease Inhibitor Cocktails, Protein Assay kits, Mouse Direct PCR Kit (voor genotypering) met een ongelooflijke kostenbesparing.

Bio X Cell
Bio X Cell is de toonaangevende leverancier van ultrazuivere antilichamen die zich richten op zowel goed gekarakteriseerde als nieuwe muriene antigenen in de grote hoeveelheden die nodig zijn voor in vivo preklinische studies. Onze antilichamen zijn goed ingeburgerd en hebben uitgebreide publicatierecords. We bieden deze antilichamen tegen uitstekende prijzen en ondersteunen ze met uitzonderlijke klant- en technische ondersteuning.

BioCellChallenge
Gespecialiseerd in DRUGS INTRACELLULAIRE LEVERINGSSYSTEMEN voor DNA, plasmide-DNA-plasmiden, siRNA en ook antilichamen.

BIOCHAIN
BioChain is uw toonaangevende leverancier van diepgevroren en FFPE-weefsels voor vele soorten, naast van weefsel afgeleide monsters zoals DNA, RNA en proteïne. Met een grote verscheidenheid aan populaire ELISA-kits en nog veel meer, biedt BioChain innovatieve hulpmiddelen voor monstervoorbereiding en reagentia voor biowetenschappelijk onderzoek.

Bioclone Inc.
Biomagnetische kralen en scheiding.

BioIVT (SeraLab)
Grote leveranciers van hoogwaardige dierensera, van een grote verscheidenheid aan soorten. Celkweek sera en bijbehorende reagentia en ook controle matrices en ziektetoestand materiaal.

Biomax
Weefselmicrorarrays per IHC, ISH, FISH, TUNEL. Paraffine en Frozen Tissue Sections, Protein arrays, Real-time RT-PCR en Telomerase detectiekit.

Biomedal
Gluten ELISA-kit bekleed met het R5 monoklonale antilichaam (Mab), dat een epitoop herkent dat veel voorkomt bij gliadines, secalins en hordeins.

BioMosaics
Biomarker-assays en -reagentia voor de vroege detectie van kanker, voor gebruik in klinische en onderzoeksinstellingen.

Biorbyt Ltd.
Antilichamen, eiwitten, reagentia, kleine moleculen en een compleet assortiment ELISA-kits en biologische instrumenten om het onderzoeksproces verder te verbeteren.

BIOSB
Bio SB voert R & D, productie, distributie en marketing uit van unieke producten voor immunohistochemie (IHC) en immunocytochemie (ICC), die voldoen aan de hoogste internationale normen voor toepassingen in moleculaire pathologie, kankeronderzoek, microbiologie, immunologie en genetica. CE-antilichamen, weefsel / cellijn-microarrays en detectiesystemen en -apparatuur (kosteneffectieve TintoRetriever-snelkookpan).

Biosera
Dierenserum van hoge kwaliteit, inclusief foetaal runderserum en aanvullende celkweekproducten voor celkweek.

BioServ Vk
Aangepaste antilichamen, eiwit- en pepideproductie, hybridoomsequencing.

BIOTECON Diagnostiek
Innovatieve en snelle detectiesystemen voor pathogenen, bederforganismen, genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) en allergenen door real-time PCR. De foodproof® en microproof® productlijnen bevatten ook kits voor monstervoorbereiding. ELISA-kits voor allergenendetectie zijn ook beschikbaar.

Biot
BIOTEM biedt oplossingen met een hoge toegevoegde waarde voor de ontwikkeling op maat van polyklonale en monoklonale antilichamen en immunoassays (ELISA & LFIA). Het bedrijf ondersteunt zijn klanten door hen op maat gemaakte oplossingen aan te bieden voor hun R & D-, diagnostische en therapeutische projecten.

Biot
Biotium is een toonaangevende leverancier van innovatieve technologieën en producten voor fluorescentiedetectie voor biowetenschappelijk onderzoek.

BIOVISIE OPGENOMEN
Assaykits, antilichamen, recombinante eiwitten en enzymen en andere innovatieve onderzoeksinstrumenten voor het bestuderen van apoptose, metabolisme, celproliferatie, cellulaire stress, celbeschadiging en -herstel, diabetes, obesitas en metabool syndroom, stamcelbiologie, genregulatie, signaaltransductie.

BPS Bioscience
Fabrikant van meer dan 4000 producten, waaronder recombinant proteïne (gebiotiniliseerd), actieve recombinante enzymen, enzymcomplexen, recombinante cellijnen, biochemische en celgebaseerde assays. Screening- en profieldiensten en grootschalige bulkhoeveelheden.

Calbiotech
Wereldwijd leider in de ontwikkeling en productie van immunoassays. Auto-immuunziekten, kankermarkers, speeksel ELISA, steroïde markers, infectieziekten, veterinair onderzoek.

Calibre wetenschappelijk
Leider in samenwerking op het gebied van biowetenschappen, Calibre Scientific® vertegenwoordigt een portfolio van biowetenschappelijke bedrijven in verschillende belangrijke verticale markten: Anatrace (detergenten en lipiden), BioServUK (aangepaste IVD Ab & proteïnen), Concise Separations (HPLC), EdgeBio (sequencing), Kalon Biological (MMR) testen), microlytische en moleculaire afmetingen (kristallografie), proteïne-ark (proteïne-zuivering).

CELL BIOLABS INC.
Producten van hoge kwaliteit die de ontdekking van de mechanismen die ten grondslag liggen aan celfunctie en ziekte vergemakkelijken: Oxidatieve stressassays, celgebaseerde assays, virale expressie- en zuiveringsreagentia, kleine GTPase-kits en reagentia.

Celprogen
Biotechnologiebedrijf dat stamcelonderzoek en therapeutische producten ontwikkelt voor regeneratieve geneeskunde in cardiologie, oncologie, diabetes en neurologie. Alle biologische producten van Celprogen, inclusief stamcellen, kankerstamcellen, iPC’s en media inclusief ECM’s, worden vervaardigd en geproduceerd in de VS.

Chemicon-Upstate (Millipore)
Antilichamen, enzymen, cDNA voor signaaltransductieonderzoeken, stamcelonderzoek, ESGRO, celkweek, Brdu Labeling, immunokleuring, detectiekits, grote selectie van antilichamen voor IHC.

Chondrex
Collageen, collagenase, monoklonale antilichamen en verschillende assaykits voor gebruik bij allergie, artritis, bindweefsel en nefritis gerelateerd ontstekingsonderzoek.

Cisbio Bioassays
Homogeneous Time Resolved Fluorescence (HTRF®), een baanbrekende technologie waarvan de geavanceerde eigenschappen het ontdekkingsproces van geneesmiddelen blijven verbeteren en versnellen.

Clearsynth
Gespecialiseerd in de aangepaste synthese van complexe moleculen, stabiele isotopen gelabelde verbindingen en oplosmiddelen, metabolieten, onzuiverheden, glucuroniden, chirale verbindingen, tussenproducten in mg tot gram-schaal. Met meer dan 200 wetenschappers die vanuit twee locaties opereren – Hyderabad en Toronto op zoek naar hoogwaardige onderzoekchemicaliën.

CLOUD-CLONE CORPORATION
ELISA-kits met verschillende gebieden, waaronder cytokine, signaaltransductie, CD- en adhesiemoleculen, enzym en kinase, metabolisme, endocrinium, aangeboren immuunsysteem, reproductie-immuunsysteem, immuniteit voor infectie, tumorimmuun (apoptose, tumormarker), auto-immuniteit, immunomodulator, Bloedsomloop (hartmarkering), hematologisch systeem, kleine molecuul (hormoon), voedselvoeding etc. beschikbaar voor een breed scala aan soorten.

Cosmo Bio
Breed scala aan unieke en routinematige life science-onderzoeksproducten van meer dan veertig Japanse laboratoria.

Covalab
Primaire en secundaire antilichamen. Aangepaste antilichaamproductie en peptidesynthese.

CREATIEVE BIOARRAY
Een breed scala aan hoogwaardige normale menselijke en dierlijke cellen, celkweekmedium en reagentia, FISH-sondes, weefselmatrices, micro-organismen en apparatuur. Daarnaast bieden we ook een reeks aanverwante diensten aan, waaronder celdiensten, biosample-diensten en histologiediensten voor de onderzoeker om hun project beter en sneller te maken.

Creatief Biogene
Fabrikant en leverancier van genomics en proteomics producten en diensten. Getransfecteerde stabiele cellijnen, virusdeeltje, klonen, CRISPR / Cas9-genbewerkingsplatform, Aptamers, RNA-interferentieproducten.

Creatieve biolabs
Monoklonale antilichaamproductie bij muizen en ratten met behulp van hybridomatechnologie, productie van monoklonale antilichamen bij mensen, apen, konijnen, kippen, honden, lama’s en kamelen met behulp van verschillende antilichaambibliotheektechnologieën (waaronder faagdisplay, bacteriedisplay en gistdisplay). Ook professioneel in het uitvoeren van diepgaande antilichaamhumanisatie en affiniteitsrijping met behulp van faagdisplay en DNA-mutagenesebenaderingen. Single Domain Antibody Service, de novo antilichaam sequencing, One-Stop CAR-T therapie ontwikkeling.

Creatieve Biomart
Kwalitatieve recombinante eiwitten, antilichamen en antigenen, diagnostische enzymen en farmaceutische enzymen.

CREATIEVE DIAGNOSTIEK
Toonaangevende fabrikant en leverancier van antilichamen, virale antigenen, innovatieve diagnostische componenten en kritische assayreagentia. Contract biologische R&D en productiediensten aan de diagnostische fabrikanten samen met GMP biologische productie voor de biofarmaceutische markt.

Creatieve enzymen
Enzymen voor biowetenschappelijk onderzoek en productie van medicijnen, voedsel, alcohol, bier, vruchtensap, stof, papier, lederwaren, enz.

CUSABIO
Meer dan 10000 soorten ELISA-kits voor 37 soorten; meer dan 6000 antilichamen, hoogwaardige recombinante eiwitten via de prokaryote en eukaryote expressiesystemen; kleine moleculaire antigenen en standaarden gebruikt in medicijnresten, voedselveiligheid en uitstekende eiwitten en antilichamen voor diagnostisch gebruik.

Cygnus-technologie
Cygnus Technologies biedt de biotechnologie en biofarmaceutische industrie goed gevalideerde, gemakkelijk te gebruiken microtiterplaat ELISA-methoden voor het detecteren van gastheercelproteïnen van specifieke recombinante expressiesystemen en bioprocesverontreinigingen die worden gebruikt in kweekmedia en transgene expressiesystemen bij geiten en runderen.

Demeditec
Leverancier voor diagnostische testkits voor gebruik in het klinische laboratorium en in onderzoekslaboratoria. ELISA en Rapid Test for Human and Veterinary, Diagnostics, Endocrinology – vooral speekseldiagnostiek, infectieziekten, auto-immuniteit, biogene amines, tumormarkers en voedselanalyse.

DENDRITICA
Monoklonale antilichamen van muizen en ratten die gericht zijn op de dendritische cellen en hun micro-omgeving, en zo instrumenten verschaffen voor onderzoek en diagnostiek. Blood B Booster: kit voor activering en immortalisatie van meerdere soorten B-cellen. Aangeboden dienst: productie van monoklonale antilichamen en onsterfelijkheid van B-cellen.

Detroit R&D, Inc.
Detroit R&D is gespecialiseerd in onderzoek naar de gezondheid van het milieu, hypertensie en kanker, waaronder biologisch actieve eicosanoïden, COX’s, CYP’s, glutathione S-transferases, oxidatieve stress, DNA-schade.

Dynamiker Biotechnologie
Bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van vroege, snelle en innovatieve in-vitrodiagnostiek van invasieve schimmelziekten (IFD). IFD-paneel, panfungale, specifieke schimmel- en infectieuze bacteriedetectie.

EdgeBio
Fabrikant van een breed scala aan Sanger-sequencing-reagentia en verbruiksartikelen om de totale kosten van sequencing te verlagen (verwijdering van Terminators, Adhesive Plate Sealers, 96-wells optische platen), PCR-ampliconzuivering, Bacteriële genomische DNA-isolatie, Chemisch competente bacteriële cellen, EnzSAP naar Exosap).

ELISA Genie
ELISA Genie levert meer dan 14.000 volledig gevalideerde ELISA-kits van hoge kwaliteit voor immunologisch onderzoek met vooraf gecoate competitieve & sandwich ELISA-kits en antilichaamparen voor meer dan 20 soorten, gewijd aan farma, biotech en academisch onderzoek. Elisa Genie levert ook Multiplex-assays en ELISA-kits van farmaceutische kwaliteit.

Epitomics
EP-kloon-IVD-antilichamen zijn monoklonale antilichamen van konijn die speciaal zijn ontwikkeld voor uitsluitend gebruik in pathologielaboratoria voor immunohistochemische kleuring van in formaline gefixeerde in paraffine ingebedde weefsels.

EUROGENTEC
Als expert in kleinschalige en grootschalige synthese stelt Eurogentec een breed scala aan reagentia, kits en verbruiksartikelen voor Life Science-toepassingen voor, zoals aangepaste oligonucleotiden, hoogwaardige PCR / qPCR-kits en reagentia (inclusief zeer zuivere Diamond Taq® DNA-polymerasen), cataloguskleurstoffen , peptiden en antilichamen.

EXBIO
EXBIO produceert en levert antilichamen voor wereldwijde distributie. Verkoop op OEM-basis en in bulkhoeveelheid is de kernactiviteit van het bedrijf. Sterk onderzoek en ontwikkeling voor hybridomatechnologie, constructie van recombinante eiwitten en antilichamen.

Fijne test
FineTest is een ISO9001: 2008 gecertificeerde fabrikant die een volledige lijn van kwaliteitssets voor onderzoek aanbiedt, waaronder meer dan 6000 ELISA-kits en antilichamen, gerelateerde ELISA-assistent-reagentia, recombinante eiwitten enz. Met een concurrerende prijs en goede kwaliteit.

Fitzgerald Industries International
Antilichamen, gezuiverde antigenen, ELISA-kits en speciale onderzoeksproducten, waaronder CD’s, hartmarkers, cytokines en groeifactoren, geneesmiddelen voor misbruik en TDM, vruchtbaarheid en zwangerschap, hormonen / steroïden, infectieziekten, neurowetenschappen, tumormarkers en nog veel meer.

FOCUS BIOMOLECULES
Een groot en voortdurend groeiend portfolio van geavanceerde reagentia met kleine moleculen, ontworpen om alle soorten levenswetenschappelijk onderzoek te vergemakkelijken. Aangepaste chemische bibliotheken.

FUJIFILM Your Chemicals Europe GmbH
Fujifilm Wako is een wereldberoemde leverancier van zeer zuivere laboratoriumchemicaliën en reagentia. Ons productportfolio bevat meer dan 40.000 hoogwaardige producten voor onderzoek en ontwikkeling.

Gene Link
RNA-interferentie, gendetectiesystemen, sDNA van de eerste streng, willekeurige primers, adapters, linkers, primers, RT-PCRmer ™, OligoProber ™, genetische hulpmiddelen en reagentia, PCR-producten.

Genhunter
Differentiële weergave, RNA-isolatie- en reinigingskits, PCR-klooninstallaties, PerfectWestern-containers.

Genlantis
Genlantis biedt een uitgebreide lijn van speciale producten die toepasbaar zijn op het gebied van transfectie / transformatie, genexpressie, genuitschakeling, RNA-interferentie, primaire celkweek, sterilisatie, eiwitexpressiesystemen en proteomics.

Genscript
Gen- en peptidesynthese, eiwitexpressie en zuivering, aangepaste antilichaamproductie. One Step Western Blot-kit voor een snelle ontwikkeling van de WB zonder secundair antilichaam.

GENWAYBIO
GenWay Biotech biedt klanten een uitgebreid aanbod van antilichamen, eiwitten, ELISA-kits en andere reagentia die uitsluitend bestemd zijn voor onderzoeksdoeleinden.

Glentham Life Sciences Ltd
Glentham Life Sciences is een toonaangevende leverancier van fijne chemicaliën, grondstoffen, reagentia en life science-producten.

Haematex Research
Heparine-resistente hercalcificerende oplossing: Keer het effect van heparines en heparinoïden om in APTT-, SACT- en NAPTT-tests.

Haematologic Technologies Inc.
Haematologic Technologies produceert hoogwaardige, van plasma afgeleide coagulatie-eiwitten (mensen, muizen, runderen), antilichamen, factor-deficiënte plasma’s en bloedafnamebuisjes bedoeld voor in vitro onderzoek.

HANSABIOMED
HansaBioMed Life Sciences Ltd biedt de ruimste keuze en selectie van producten die zijn gewijd aan exosoom onderzoek voor Life Science-toepassingen die op de wereldmarkt beschikbaar zijn.

Healthcare Biotech
Hoogwaardige, innovatieve en betaalbare moleculaire cytogenetische producten voor onderzoek en diagnostiek op het gebied van moleculaire oncologie.

HUMANZYME
Recombinante menselijke eiwitten voor toepassingen in stamcelbiologie, immunologie en cellulaire therapie: zijn dier- en xeno-vrij hebben een hogere biologische activiteit en een verbeterde halfwaardetijd als gevolg van natuurlijke glycosylering en natuurlijke hetero-dimeervorming (versus muis, CHO en Ecoli) zijn tag -vrij en hebben een grotere stabiliteit in celkweek. Zijn gevalideerd in meer dan 200 citaties. Mogelijk beschikbaar in cGMP-kwaliteit voor klinisch gebruik.

IBL-TECAN
ELISA-kits voor onderzoek en diagnostiek op het gebied van neurowetenschappen, endocrinologie, oncologie, infectieziekten, auto-immuniteit, immunologie enz.

Immunostar
Fabrikant van hoogwaardige primaire polyklonale en monoklonale antilichamen voor neurowetenschappen. Abs voor detectie van markers bij Parkinson, Alzheimer, epilepsie en hersenaanvallen, reumatoïde artritis, schizofrenie, Lou Gehrig en Huntington-ziekten. Antilichamen die eerder Diasorin, Incstar en ImmunoNuclear heetten.

ImmuSmol
ImmuSmol is gericht op “immunoglobulinen [antilichamen] tegen kleine moleculen”. Terwijl traditionele antilichamen alleen grote moleculen zoals eiwitten herkennen, ontwerpt en ontwikkelt ImmuSmol antilichamen die gericht zijn op laagmoleculaire entiteiten (<900 Da). Aminozuren, lipiden, sacchariden, toxines, medicijnen en vrijwel elk klein molecuul kunnen dus met een hoge affiniteit en specificiteit worden aangepakt. Volledig compatibel met bestaande op antilichamen gebaseerde technologieën, openen antilichamen met kleine moleculen een geheel nieuwe reeks mogelijkheden op het gebied van onderzoek, diagnostiek en therapie. Drie kerntoepassingen: • Onderzoeksantistoffen – gevalideerde primaire antistoffen,

Indoor Biotechnologies Ltd
Wereldleider in milieutests voor allergenen (allergie, astma en luchtkwaliteit binnenshuis). Fabrikant van gezuiverde allergenen voor onderzoek en diagnostisch gebruik. Diensten.

INNOVEX BIOSCIENCES
Revolutionaire producten voor eenvoudige, snelle en achtergrondvrije IHC-kleuring van menselijke en dierlijke weefsels. De IHC-systemen van Innovex voltooien het kleuringsproces in 60 minuten voor menselijke weefsels en 90 minuten voor dierlijke weefsels.

Isohelix
DNA-swabs, DNA-speekselverzamelapparatuur en vele DNA-isolatie, stabilisatie en bijbehorende kits.

passeert
ELISA-assays die niet worden gevangen voor virologie, parasitologie en ontsteking, ELISA-assays ter ondersteuning van de surveillance van door vaccinatie te voorkomen ziekten zoals mazelen, bof en rubella. Monstertypes zijn orale vloeistof, plasma en serum, diagnostische kits voor hematologie, kleuringen voor microscopie en laboratoriumreagentia.

KINGFISHER BIOTECH INC
Kingfisher Biotech, Inc. is gespecialiseerd in fundamenteel veterinair en diermodelonderzoek. Aangeboden producten zijn onder meer recombinante eiwitten, polyklonale en monoklonale antilichamen, doe-het-zelf- en RTU ELISA-kits voor meer dan een dozijn soorten.

KOMABIOTECH
Eiwitelektroforesesystemen en voorgegoten gels, PCR-amplificatiereagentia, transfectiereagens, directe PCR, nucleïnezuurzuiveringskits en ELISA-kits voor cytokines, immunoglobulinen.

Lifescience Market-Nova Lifetech
Life Science Research-producten (eiwitten, peptiden, ELISA’s, antilichamen) en cellulaire stammen.

Lijst Biologicals Laboratories, Inc.
Reagentia voor onderzoek naar bacteriële toxines zoals choleratoxine, kinkhoesttoxine, lipopolysacchariden, antilichamen, conjugaten, botulinumketens. Toxines kunnen worden gebruikt om ziektemodellen, microbioomvaccins en levende biotherapeutica te onderzoeken. cGMP-contractproductie ook.

MCE Medchem Express
Biochemicaliën, remmers, agonisten, modulatoren en bioactieve screeningbibliotheken.

Merck Millipore
Merck, Millipore, Calbiochem, Novabiochem en Novagen: een reeks levenswetenschappelijke onderzoeksproducten zoals antilichamen, biochemicaliën en remmers en peptidesynthesereagentia.

Mercodia
Mercodia is een toonaangevende ontwikkelaar, fabrikant en distributeur van hoogwaardige immunoassaykits. Wij zijn gespecialiseerd in ELISA-assays voor zowel klinische als onderzoekstoepassingen, met name bij diabetes, obesitas en hart- en vaatziekten. We bieden assays die toepasbaar zijn in zowel menselijke als dierlijke modellen. De meest specifieke Glucagon ELISA-kit om glucagon te bepalen zonder significante kruisreactiviteit met andere circulerende pro-glucagon-afgeleide peptiden, bijv. Glicentine.

MICROSYNTH
DNA / RNA-SYNTHESE -DNA / RNA-oligonucleotiden (ongemodificeerd, gemodificeerd, verschillende zuiverheidsniveaus), qPCR-probes (TaqMan, Molecular Beacons, LNA, MGB enz.), SiRNA en antisense oligonucleotiden (bijv. 2′-MOE), premium oligonucleotiden (bijv. voor moleculaire diagnostiek), Pilot-scale synthese (gram hoeveelheden), ISO 9001 en ISO 13485.

Moleculaire dimensie
Wereldwijd toonaangevende leverancier van moderne schermen, reagentia, andere verbruiksartikelen en instrumenten voor bepaling van de eiwitstructuur door middel van röntgenkristallografie.

MONOSAN®
Het MONOSAN®-portfolio bevat hoogwaardige monoklonale en polyklonale antilichamen en reagentia die ontwikkeld, geproduceerd en gecommercialiseerd zijn onder een ISO 9001: 2015-systeem. Antilichamen die speciaal zijn geselecteerd voor IHC- en IF-onderzoek op bevroren en FFPE-weefselcoupes.

MPbio
Meer dan 55.000 producten op het gebied van life science: biochemicaliën, laboratoriumartikelen, instrumenten, antilichamen (merk Cappell), kits en reagentia. Bestsellers: Colitis grade Dextran, Mycoplasma-verwijderingsmiddel, FASTPREP-homogenisator met lyseringsmatrix en complete kits voor DNA-, RNA- en eiwitextractie (uit grond, ontlasting, planten, weefsels, schimmel / bacterieel, enz.).

Multitarget
De producten zijn unieke, op water gebaseerde, reagentia op basis van oplossing die DNA, RNA en proteïne kunnen extraheren uit uitdagende monsters, zoals bevroren volbloed, uitwerpselen, hout enz. AquaPlasmid is het enige reagens met één oplossing voor DNA-extractie.

Talloze RBM
Myriad RBM’s Human MAPs-service vertegenwoordigt het meest uitgebreide menu van kwantitatieve, gemultiplexte immunoassays die in de handel verkrijgbaar zijn. Menselijke MAP’s bieden inzicht in meerdere paden om de onderliggende biologie beter te begrijpen. Meer dan 300 eiwitten beschikbaar. De meting begint vanaf 40 ul monster (serum, plasma en andere vloeistoffen).

NANOCS INC
Gefunctionaliseerde biopolymeren, nanodeeltjes, gelabelde eiwitten, antilichamen, enzymen, peptiden en nucleotiden, rijke arrays reactieve moleculen voor fluorescentie-etikettering, peglatie, biotinylering en bioconjugatie.

Nanotools
Fabrikant van fosforylering en modificatie – vermeld specifieke monoklonale antilichamen en andere innovatieve reagentia voor signaaltransductie en Alzheimeronderzoek, high throughput screening (HTS) en proteomics.

Nanovex Biotechnologies SL
Nanovex Biotechnologies biedt producten en diensten aan op het gebied van nanobiotechnologie: nano-inkapseling van verbindingen en biocompounds in nanovezels of PLGA-nanodeeltjes, oppervlaktemodificatie van nanomaterialen met behulp van polymeren of eiwitten, onder andere bioconjugatie, pronanosomen (kant-en-klare producten om nanovezels snel te verkrijgen) en gemakkelijke manier), metalen nanodeeltjes en transfectiereagentia.

Neuromics
Reagentia en methoden voor onderzoek naar neurowetenschappen en stamcellen. Heeft ook ervaring met diabetes-obesitas, immuunrespons, endocrinologie, apoptose-detectie en cardiovasculair en kankeronderzoek. Producten omvatten antilichamen, assays, primaire neuronen, astrocyten, chondrocyten, neurale voorlopers en mesenchymale stamcellen.

NeuroProbe
Chemotaxis: kamers en accessoires. Wegwerp- en herbruikbare kamers. Filters, multiwell-accessoires, blindwell- en boyden-kamers ondersteunen producten.

NORGEN BIOTEK CORP.
Eersteklas monstervoorbereidingskits voor Exosome RNA-isolatiekits Urine-monstervoorbereidingskits Human Identity Testing Kits Speekselmonstervoorbereidingskits Bloed / plasma / serum Monstervoorbereidingskits DNA-zuiveringskits RNA-zuiveringskits Eiwitzuiveringskits

Novus
Het leveren van antilichamen, eiwitten, lysaten, ELISA-kits en meer aan de wereldwijde bio-wetenschappelijke gemeenschap. Apoptose, kanker, DNA-reparatie, lipiden- en metabolisme, neurowetenschappen, stamcelmarkers.

OriGene
cDNA-kloonverzameling (een doorzoekbare genenbank van meer dan 30.000 menselijke TrueClone cDNA-verzameling van volledige lengte en meer dan 25.000 TrueORF cDNA-klonen) en menselijke eiwitten van volledige lengte uitgedrukt in zoogdiercellen, ideaal voor functionele studies.

Oxford Expression Technologies
Oxford Expression Technologies is een biotechnologiebedrijf op het gebied van recombinante eiwitexpressie en een erkend kenniscentrum voor baculovirus-expressie.

PAN-BIOTECH GMBH
Uw expert op het gebied van celcultuur. Bedrijf dat eersteklas kwaliteitsproducten produceert en uitstekende service biedt voor celculturen zoals sera, media, serumvrije systemen, biologische geneesmiddelen en andere reagentia. PAN-Biotech staat garant voor de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Peninsula Laboratories International, Inc.
Peninsula biedt hoogwaardige enzymimmunoassaykits (EIA / ELISA), antilichamen (polyklonaal en monoklonaal) en accessoires voor levenswetenschappelijk onderzoek.

Peprotech
Cytokines en recombinante eiwitten, producten van de hoogste kwaliteit voor: immuunregulerende eiwitten, interleukinen, CSF’s, groeifactoren, chemokines, interferonen, adipokines, TGFß / BMP-eiwitten, neurotrofines, FGF’s, TNF-liganden / -receptoren, defensinen, polyklonale antilichamen, biotinylated antilichamen, , ELISA-kits.

Phytotech Labs
Bedrijf dat fytopathologie en fycologie aanbiedt: plantenweefselkweekmedia, producten voor moleculaire biologie, biochemicaliën en reagentia, microbiologische media, apparatuur en benodigdheden voor kleine laboratoria, testen op levensvatbaarheid van zaden.

Progen
Antilichamen, polypeptiden en tests voor cel- en moleculaire biologie, medisch onderzoek en pathologie. AAV-antilichamen en ELISA’s, faagdisplay.

ProImmune
De vroege producten van ProImmune waren Pro5® MHC Pentamers, die worden gebruikt om epitoopspecifieke immuuncellen te detecteren, zodat ze kunnen worden geanalyseerd in menselijke bloedmonsters. Pentamers en ProT2® MHC Klasse II Tetramers die in 2016 zijn geïntroduceerd, blijven deel uitmaken van de kernactiviteit van ProImmune.

ProSci
ProSci biedt een brede antilichaamcatalogus, eiwitten en lysaten en uitgebreide antilichaamdiensten voor aangepaste antilichaamproductie (enkel domein, monoklonaal konijn enz.).

Protein Ark
Het Proteomic-bedrijf: Chromatografiekolommen, Harsen (Ni-NT, GST, Protein A …), Spinkolom en concentrator, IPTG, snelle (Coomassie) en realtime beits, services (kolompakking, eiwitexpressie enz.).

PROTEINTECH
Proteintech maakt alle antilichamen in eigen huis, van hele proteïne-immunogenen, waardoor volledige controle over de kwaliteit en validatie mogelijk is. Proteintech-antilichamen hebben een hoge specificiteit en reproduceerbaarheid en zijn standaard gegarandeerd in elke soort en elke toepassing. Alle validatiegegevens zijn beschikbaar. Het toekomstplan van Proteintech is om hun antilichamen te valideren door RNAi, als maat voor de specificiteit van antilichamen.

Qiagen
Isolatiekits voor DNA, RNA en eiwitten uit biologische monsters (bloed en weefsel).

REvMab Biosciences
Revolutionaire generatie van monoklonale antilichamen ontwikkeld uit een breed scala aan antigeenspecifieke B-cellen die ontoegankelijk zijn voor traditionele hybridoma-technologie. Deze methode is met succes toegepast om monoklonale antilichamen van hoge kwaliteit voor konijnen en geiten te ontwikkelen, zoals anti BRAF V600E, Mutant H3 Histone abs en vele andere zeer specifieke doelen.

Salimetrics
Speekselbiomarkers Elisa-kits (Estradiol, DHEA, Cortisol, Progesterone, C-reactive Protein, enz.) En speekselverzamelingsbenodigdheden.

Santa Cruz Biotechnology, Inc.
Meer dan 21.000 goed gekarakteriseerde, hoogwaardige monoklonale antilichamen, meer dan 6.000 voor IHC (P), meer dan 2.500 voor ChIP, breed scala aan antilichamen voor FACS en meer dan 83.000 geconjugeerde antilichamen FITC, agarose, PE, HRP, TRITC, biotine, AP, APC, AlexaFluor om de noodzaak van secundaire antilichamen te elimineren. IgG-bindende eiwitten. Meer dan 6.500 getransfecteerde lysaten. Geluiddempers voor mens en muis (siRNA, shRNA, lentivirale deeltjes). CRISPR / Cas9 voor meer dan 18.000 menselijke en muriene genen. Meer dan 175.000 ChemCruz-biochemicaliën. Accessoire reagentia.

VERKOOP CHEMICALIËN
Selleck Chemicals levert meer dan 3.000 remmers die worden gebruikt bij de studie van celsignaleringsroutes, volgens de nieuwste wetenschap. De Bioactive Screening Libraries van Selleck bestaan ​​uit meer dan 2.100 kleine moleculen met gevalideerde biologische en farmacologische activiteiten die zijn aangetoond door preklinisch en klinisch onderzoek, en veel daarvan zijn door de FDA goedgekeurde verbindingen.

Sigma Merck
Sigma-productassortiment voor uw weefseldiagnostische workflow op het gebied van histologie, cytologie, bacteriologie en hematologie. Van briljante kleuroplossingen en kant-en-klare testkits, tot Biological Stain Commission (BSC) gecertificeerde kleurstoffen, centrifugatiemedia en IHC-reagentia. Oplosmiddelen en fixeermiddelen voor preparatie van microscopiemonsters, montagemedia voor routinematige en fluorescerende toepassingen en objectglaasjes voor kwaliteitscontrole van weefsels.

SignalChem
Actieve en niet-actieve kinases, actieve fosfatases, peptidesubstraten, eiwitten, reagentia, antilichamen tegen markeringen.

Signalway-antilichaam
SAB is een fabrikant van een breed scala aan antilichamen, met name fosfo-specifieke antilichamen voor onderzoek naar celsignalering van transductie, kanker, stamcel, immunologie, neurowetenschappen, apoptose, infectieziekten en andere gebieden.

Sino Biologicals
Betaalbare premium kwaliteit reagentia: eiwitten, antilichamen, kits, transfectiereagentia, enzymen, harsen en andere onderzoekstools.

ST JOHN
St John’s Laboratory Ltd levert onderzoeksantilichamen met een sterke focus om de academische gemeenschap te voorzien van kwaliteit, reproduceerbaarheid en betrouwbaarheid door middel van antilichaamvalidatie.

Streambio
Nieuwe, sterk fluorescerende geconjugeerde polymeer nanodeeltjes (CPNsTM), die een unieke helderheid kunnen bereiken door hun uitzonderlijke thermo-, foto- en chemische stabiliteit, zullen een revolutie teweegbrengen in een verscheidenheid aan in vitro en in vivo toepassingen zonder dat labprotocollen hoeven te worden gewijzigd (flowcytometrie, ELISA , FiSH, IHS en assays voor laterale stroming).

StressMarq Biosciences Inc.
Het StressMarq-portfolio (meer dan 7.000 producten) van primaire antilichamen, antilichaamconjugaten, eiwitten, immunoassaykits en kleine moleculen overbrugt de levenswetenschappen, waaronder producten voor kankeronderzoek, hart- en vaatziekten, celsignalering en neurowetenschappen. Expert in oxidatieve stress, heat shock-eiwitten en DNA-schade.

SYNABS
SYnAbs, is een one-stop-shop CRO, die innovatieve monoklonale antilichamen van ratten en cavia’s genereert en produceert voor in-vitrodiagnostiek en biofarmaceutische R & D-toepassingen. SYnAbs wordt in het bijzonder gekenmerkt door immunoglobulineklasse en subklasse specifieke monoklonale secundaire antilichamen voor immunoglobulines van rat, muis en mens

TNC BIO
XerumFree ™ is ontwikkeld om te worden toegevoegd aan een basaal celkweekmedium ter vervanging van foetaal runderserum. Het is volledig vrij van dierlijke en menselijke stoffen.

TRC-CANADA
Toronto Research Chemicals biedt een uitgebreide catalogus van 50.000 producten en is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige biochemicaliën in aangepaste verpakkingsgroottes om aan elke vereiste hoeveelheid te voldoen.

US Biologisch
Antilichamen, biochemicaliën, klonen, kweekmedia, GF en cytokines, kits en assays, lectines, serums, weefsels.

Vazyme Biotech Co
Vazyme Biotech Co., Ltd. produceert reagentia voor moleculaire biologie, voor next-generation sequencing (NGS) en ook voor IVD-reagentia.

Vector Biolabs
Kant-en-klaar, kant-en-klaar recombinant adenovirus en AAV, inclusief recombinases, fluorescente controlemarkers / reporters, miRNA, shRNA, sgRNA en CRISPR / Cas9. Aangepaste services voor recombinant adenovirus en recombinant adeno-geassocieerd virus (AAV), inclusief vectorontwerp / klonen, verpakking / productie, amplificatie, zuivering en titratie.

Vector Labs
Vector Laboratories ontwikkelt, produceert en verkoopt etiketterings- en detectiereagentia voor immunohistochemie, immunofluorescentie, DNA / RNA en glycobiologie. Vectastain ABC-systemen, ImmPRESS Peroxidase-reagentia, Lectines, Biotine (Strept) avidine-systemen, Fast-TAG, Protein Labeling-systemen, secundaire antilichamen die de klant helpen weefsels en cellen nauwkeurig te visualiseren en te bestuderen in onderzoek naar ziekten en therapeutica.

Viagen Biotech
Toonaangevende leverancier van innovatieve DNA-extractietechnologieën. DirectPCR® DNA-extractiesysteem is een systeem met één buis voor snelle bereiding van DNA uit muisstaarten, oorstukken, dooierzak en kweekcellen. Het systeem maakt het mogelijk dat de resulterende DNA-extracten compatibel zijn met genomische PCR voor genotypering.

WANTAI
Gespecialiseerd in ELISA en snelle tests voor infectieziekten, leveren zij de bekende HEV-IgM ELISA en HEV-IgG ELISA (Hepatitis E-virus, HEV) CE-gemarkeerd.

Worthington
Primaire fabrikant van biochemicaliën en enzymen, zoals collagenase, trypsine, papaïne, elastase en deoxyribonuclease I.

XPRESSBIO
ELISA-assays voor gezondheidsmonitoring omvatten alle gangbare pathogenen zoals MHV, TMEV, PVM, Sendai, EDIM en MAD. Ook unieke assays zoals Native MPV, Native RPV, Pasteurella en Helicobacter. Aanpasbare Multiplex ELISA-tests die volledig uniek zijn in de branche, tot 6 verschillende resultaten van 1 putje.

ZellBio GmbH
Uitvoerende verkoop- en serviceorganisatie voor veeleisende toepassingen in de life science-markt: reagentia, antilichamen, chemicaliën en assaykits

ZETA CORPORATION
Zeta produceert en verkoopt antilichamen van de hoogste kwaliteit om pathologen te helpen bij het diagnosticeren van ziekten bij de mens. Hoogwaardige diagnostische antilichamen voor paraffine-immunohistochemie, monospecifieke monoklonale antilichamen bij muizen.