LGC Lucigen

Genomics vereenvoudigen

 Lucigen, nu onderdeel van LGC Biosearch Technologies, werd opgericht in 1998 en richtte zich op de ontwikkeling van biowetenschappelijke onderzoeksproducten en technologieën voor genetisch klonen.

De producten van Lucigen hebben de betrouwbaarheid en efficiëntie van het klonen van DNA drastisch verbeterd, waardoor onderzoekers met succes veel genen konden vastleggen die met andere methoden onmogelijk te klonen waren. In de loop van de tijd is het bedrijf geëvolueerd met superieure aanbiedingen voor competente cellen, eiwitexpressie, nucleïnezuursequentiebepaling en amplificatie.

 Lucigen biedt de beste prestaties, waarde en gemak in competente cellen voor klonen en expressie. Chemisch competente cellen bieden een ongeëvenaarde waarde voor routinematig klonen, en elektrocompetente cellen bieden de hoogst mogelijke efficiëntie voor moeilijk klonen en bibliotheekconstructie. Bovendien heeft Lucigen een verscheidenheid aan competente cellen voor eiwitexpressie ontwikkeld met onovertroffen prestaties.

Producten / diensten / toepassingen

 1. Competente cellen
  1. Competente cellen
 2. Klonen
  1. BigEasy lineaire kloonkits
  2. CloneSmart Blunt End Cloning Kits
  3. Copyright BAC-kloneringskits
 1. Eiwitexpressie
  1. Expresso klonen en expressiesystemen
 2. PCR en versterking
  1. EconoTaq DNA-polymerase
  2. EconoTaq PLUS Mastermixen
  3. DNA LAMP (lus-gemedieerde isothermische versterking)
  4. RNA LAMP (lus-gemedieerde isothermische versterking)
  5. Isothermische versterking