Contact

lieven@gentaur.com

Mobile: 0032476375875

Lab Reagentia

Recente artiekels

Bezoek of bel ons

Outsource diensten aan Pharma en Biotech bedrijven

Wat doen wij?

Keuze en flexibiliteit – een end-to-end modulaire oplossing die is afgestemd op uw individuele behoeften
Certificering van kwaliteitssystemen – We zijn gecertificeerd volgens het wereldwijd erkende kwaliteitssysteem voor fabrikanten van medische hulpmiddelen en IVD, ISO 13485 en hebben ervaring met het werken aan FDA-projecten
Innovatie – technologie voor gevoeligheidsverhoging, bekroonde platforms, oplossingen voor mobiele lezers
Ervaring en vertrouwen – meer dan 250 projecten voltooid, meer dan 60 assays in routineproductie

Resultaten

– resultaten die aan het begin zijn overeengekomen, zorgen ervoor dat u de resultaten krijgt die u vraagt
NEEM CONTACT MET ONS OP

Waarom  met Gentaur Bvba samenwerken?

 

  1. Test  ontwikkeling Fabricage testen
    Ongeëvenaarde expertise om u een concurrentievoordeel te geven
    Een oplossing die aan uw behoeften voldoet
    Laterale stroomtests bieden snelle, eenvoudige en kosteneffectieve immunoassayresultaten op het verzorgingspunt en dankzij de recente vooruitgang in de technologie voor signaalverbetering kunnen ze concurreren met traditionele laboratoriumtestplatforms, zoals ELISA’s.

Gentaur Bvba  loopt al meer dan 20 jaar voorop bij de ontwikkeling van assays voor laterale stroming, waarbij een innovatieve en flexibele aanpak wordt gecombineerd met ongeëvenaarde kennis en toewijding aan hoge kwaliteitsnormen .

Samenwerken om uw assaydoelen te bereiken

Onze unieke combinatie van aangepaste antilichaamontwikkeling, ontwikkeling en fabricagediensten van laterale stromingstests, signaalverbeteringstechnologie en onze smartphonelezertechnologie vormen de toekomst van laterale stroming.

Dankzij onze partnerschapsaanpak kunt u met één bedrijf samenwerken om uw assaydoelen te bereiken.

Onze bron van expertise:

We hebben een schat aan expertise in de ontwikkeling van zeer responsieve point-of-care laterale-flow-assays, met meer dan 250 succesvolle projecten tot nu toe.

Met onze modulaire diensten kunt u een robuust en betrouwbaar product leveren. Wij zijn marktleider in gouden nanodeeltjes en conjugaten en hebben ervaring met het werken met latex, paramagnetische en fluorescerende deeltjes. We zullen altijd proberen om de hoogste kwaliteit reagensmaterialen te gebruiken.

Wij produceren en leveren ons eigen assortiment enzymen, antilichamen en antigenen, of kunnen de enzymen gebruiken die in een projectbeschrijving zijn gespecificeerd.

Gentaur Bvba heeft ook een schat aan lezerervaring van onze eigen Novarum DX-smartphonelezer voor testen op afstand of in het veld tot de toonaangevende merken van laboratoriumgebaseerde laterale-flowlezers van Qiagen en LRE, evenals het werken met de eigen lezerontwerpen van onze klanten.

Download onze Lateral Flow Assay Development Capabilities-folder of spreek vandaag nog met ons zodat we u kunnen helpen bij het bereiken van uw assaydoelen.