pma-propidium

Hemocyanine van Megathura PMA crenulata

Hemocyanines zijn eiwitten die koperbindingsplaatsen gebruiken om zuurstof te binden en te transporteren in een verscheidenheid aan geleedpotigen en weekdieren. Hemocyanine wordt geïsoleerd uit de hemolymfe van de dieren. Hemocyanine is een van de sterkste bekende antigenen.
Hemocyanine kan jarenlang als immunologisch reagens worden gebruikt. Het wordt gebruikt als dragereiwit voor de productie van antilichamen tegen antigenen. Recente ontwikkelingen in de immunologie en de rol die het immuunsysteem speelt bij ziekten hebben een heel nieuw tijdperk van productontwikkelingsactiviteiten geopend, gericht op de ontwikkeling van nieuwe therapieën om het immuunsysteem van het lichaam te leren ziekten te bestrijden. De benadering omvat het gebruik van zeer immunogene moleculen zoals hemocyanine voor niet-specifieke immunostimulatie (NSI) of actieve specifieke immunostimulatie (ASI) met behulp van geconjugeerde vaccins, waarbij de tumor(ziekte)specifieke antigenen covalent worden gebonden aan dragereiwit zoals KLH en het product gebruikt in klinische studies bij mensen.
Native KLH heeft een laag endotoxinegehalte en een consistent hoge concentratie in een fosfaatbuffer die geen vreemde metaalionen bevat voor productstabilisatie, maar met verbeterde stabiliteit. Dit materiaal van onderzoekskwaliteit is geschikt voor gebruik bij de ontwikkeling van vaccinproducten en ook voor routinematige immunologische studies, de productie van antilichamen, de productie van geactiveerd KLH en andere ontwikkelingsactiviteiten.
PMA
PMA
Achtergrond Hemocyanines zijn eiwitten die koperbindingsplaatsen gebruiken om zuurstof te binden en te transporteren in een verscheidenheid aan geleedpotigen en weekdieren. Hemocyanine wordt geïsoleerd uit de hemolymfe van de dieren. Hemocyanine is een van de sterkste bekende antigenen. Hemocyanine wordt al vele jaren als immunologisch reagens gebruikt.
Het wordt gebruikt als dragereiwit voor de productie van antilichamen tegen antigenen. Recente ontwikkelingen in de immunologie en de rol die het immuunsysteem speelt bij ziekten hebben een heel nieuw tijdperk van productontwikkelingsactiviteiten geopend die gericht zijn op de ontwikkeling van nieuwe therapieën die erop gericht zijn het immuunsysteem van het lichaam te leren ziekten zoals kanker, aids, enz. te bestrijden.
De benadering omvat het gebruik van zeer immunogene moleculen zoals hemocyanine voor niet-specifieke immunostimulatie (NSI) of actieve specifieke immunostimulatie (ASI) met behulp van geconjugeerde vaccins, waarbij de tumor(ziekte)specifieke antigenen covalent worden gebonden aan dragereiwit zoals KLH en het product gebruikt in klinische studies bij mensen. Dergelijke producten worden “vaccins” genoemd. Het poeder van de KLH-subeenheden van BioVision heeft grote voordelen, zoals flexibiliteit in gebruik, de keuze van de buffer in vroege ontwikkelingsstudies en het vermijden van problemen die verband houden met de reconstitutie van droog poeder. Deze subeenheden zijn zeer zuiver en hebben een laag endotoxinegehalte.
Extra informatie
Gen symbool KLH
Andere namen KLH, keyhole limpett hemocyanine, hemocyanine, Megathura crenulata hemocyanine
Genbron Megathura crenuta
Bron Megathura crenulata, gigantische sleutelgatzeeslak
Assay & Zuiverheid MPLC-SEC; ≥ 95%
Assay2&Purity2 n.v.t.;
Recombinant Nee
Toepassingsnotities Resuspendeer in steriel water tot een concentratie van 1 mg/ml
Formaat Gevriesdroogd eiwit
Opslag 2-8°C; Gevriesdroogd

Algemene beschrijving

Gastropod-hemocyanines zijn massieve glycoproteïnen (4 tot 8 MDa) ontworpen door een ingewikkelde opstelling van 10 subeenheden die zelf zijn geassembleerd tot holle cilinders met een diameter van 35 nm.
Hemocyanine is een koperhoudend glycoproteïne met een hoog molecuulgewicht. Het bindt reversibel zuurstof en vormt het extracellulaire ademhalingseiwit van weekdieren. Keyhole limpet hemocyanine (KLH) wordt gefilterd uit de hemolymfe van  Megathura crenulata , ook wel de gigantische keyhole limpet genoemd. Het is inheems aan de kust van Zuid-Californië en Mexico.

Sollicitatie

Keyhole limpet hemocyanine (KLH) is een sterke en bekende immuunstimulant bij zowel proefdieren als mensen. Het is gebruikt als een hapteen-dragereiwit om antigeenspecifieke T-celpriming te versterken en het is bekend dat het een CD4 +  -T-celrespons stimuleert .
Hemocyanine werd gebruikt om te onderzoeken of antipeptide-antilichamen specifiek het l1-eiwit van het humaan papillomavirus van type 31 herkennen. Het werd ook gebruikt om de door zuur geïnduceerde ontvouwing van didecamere hemocyanine van de keyhole-limpet te bestuderen.

Fysieke vorm

Oplossing in PBS, pH 7,2, met 1 mM CaCl 2  en 0,5 mM MgCl 2  met 15 mM natriumazide als conserveermiddel

Voorbereiding Opmerking:

Chromatografisch gezuiverd.
[Linking template=”default” type=”products” search=”PMA crenulata” header=”3″ limit=”27″ start=”1″ showCatalogNumber=”true” showSize=”true” showSupplier=”true” showPrice=”true” showDescription=”true” showAdditionalInformation=”true” showImage=”true” showSchemaMarkup=”true” imageWidth=”” imageHeight=””]