Bioassay

Bioassay QuantiChrom Urea Assay Kit

Nut

 • Voor kwantitatieve toewijzing van ureum en analyse van geneesmiddelresultaten op het ureummetabolisme.

Toetsopties

 • Delicaat en correct. Gebruik 5 L monsters. Lineaire detectie varieert van 0,08 mg/dL (13 M) tot 100 mg/dL (17 mM) ureum in een 96-wells-plaatassay.
 • Gemakkelijk en hoge doorvoer. Het proces omvat toevoeging van een enkel werkend reagens en incubatie gedurende 20 minuten. Kan gemakkelijk worden geautomatiseerd als een high-throughput-assay voor duizenden monsters per dag.
 • Verbeterde reagensstabiliteit en flexibiliteit. De geoptimaliseerde formulering heeft een enorm verbeterde reagens- en tekenstabiliteit. Cuvet- of 96-wells-plaatassay.
 • Lage interferentie in organische monsters. Er zijn geen voorbehandelingen gewenst. Testen kunnen rechtstreeks worden uitgevoerd op ongekookte organische monsters, dwz in aanwezigheid van lipiden en eiwitten.
quantichromtm-urea-assay-kit-bioassay
quantichromtm-urea-assay-kit-bioassay

Techniek

 •  OD520nm (chemisch)

Monsters

 •  Serum, plasma, urine, melk, cel/weefseltraditie, bronchoalveolaire lavage (BAL), maaltijden, drank en atmosfeer

Soort

 •  Alle

Meting

 •  100 beoordelingen

Detectiebeperking

 •  0,08 mg/dL (13 M)

Houdbaarheid

 •  12 maanden

Extra bijzonderheden

 •  Ureum  wordt voornamelijk geproduceerd in de lever en uitgescheiden door de nieren. Ureum is het belangrijkste eindproduct van eiwitkatabolisme bij dieren. Het is de belangrijkste auto voor het verwijderen van giftige ammoniak uit het lichaam. Toewijding aan ureum kan zeer nuttig zijn voor de medische clinicus om de nierfunctie van patiënten te evalueren. In wezen zijn verhoogde ureumwaarden gerelateerd aan nefritis, nierischemie, urinewegobstructie en bepaalde extrarenale ziekten, bijv. congestief coronair hartfalen, leveraandoeningen en diabetes. Verminderde bereiken wijzen op acute leverinsufficiëntie of kunnen het gevolg zijn van een te krachtige remedie tegen parenteraal vocht.
 • Eenvoudige, directe en automatiseringsklare procedures voor het meten van ureumfocus of bloedureumstikstof BUN in organische monsters zijn standaard geworden in analyse en medicijndetectie. De ureumtestapparatuur van BioAssay Techniques is ontworpen om ureum rechtstreeks in organische monsters te meten zonder voorbehandeling. De verbeterde Jung-techniek maakt gebruik van een chromogeen reagens dat vooral met ureum een ​​gekleurd type vormt. De diepte van de kleur, gemeten bij 520 nm, is recht evenredig met de ureumfocus in het patroon. De geoptimaliseerde formulering vermindert de interferentie door stoffen in de ongekookte monsters aanzienlijk.
urea-assay-kit
urea-assay-kit

Voor kwantitatieve toewijzing van ureum en analyse van geneesmiddelresultaten op het ureummetabolisme.

 • Delicaat en correct, gebruik 5 μl monsters
 • Lineaire detectie varieert van 0,08 mg/dl (13 M) tot 100 mg/dl (17 mM) ureum in 96-wells-plaatassay
 • Gemakkelijk en hoge doorvoer
 • Het proces omvat toevoeging van een enkel werkend reagens en incubatie gedurende 20 min
 • Kan gemakkelijk worden geautomatiseerd als een high-throughput-assay voor duizenden monsters per dag
 • Techniek: OD520 nm (Chemisch)
 • Monsters: Serum, plasma, urine, melk, cel/weefseltraditie, bronchoalveolaire lavage (BAL), maaltijden, drank en atmosfeer

Verbeterde reagensstabiliteit en flexibiliteit. De geoptimaliseerde formulering heeft een enorm verbeterde reagens- en tekenstabiliteit. Lage interferentie in organische monsters. Er zijn geen voorbehandelingen gewenst. Testen kunnen rechtstreeks worden uitgevoerd op ongekookte organische monsters, dwz in aanwezigheid van lipiden en eiwitten. Cuvet- of 96-wells-plaatassay. Ureum wordt voornamelijk geproduceerd in de lever en uitgescheiden door de nieren. Ureum is het belangrijkste eindproduct van eiwitkatabolisme bij dieren.

Het is de belangrijkste auto voor het verwijderen van giftige ammoniak uit het lichaam. Toewijding aan ureum kan zeer nuttig zijn voor de arts om de nierfunctie van patiënten te evalueren. In wezen zijn verhoogde ureumwaarden gerelateerd aan nefritis, nierischemie, urinewegobstructie en bepaalde extrarenale ziekten, bijv. congestief coronair hartfalen, leveraandoeningen en diabetes.

Verminderde bereiken wijzen op acute leverinsufficiëntie of kunnen het gevolg zijn van een te krachtige remedie tegen parenteraal vocht. Eenvoudige, directe en automatiseringsklare procedures voor het meten van ureumfocus of bloedureumstikstof BUN in organische monsters zijn standaard geworden in analyse en medicijndetectie. De ureumtestapparatuur van BioAssay Techniques is ontworpen om ureum rechtstreeks in organische monsters te meten zonder voorbehandeling.

De verbeterde Jung-techniek maakt gebruik van een chromogeen reagens dat vooral met ureum een ​​gekleurd type vormt. De diepte van de kleur, gemeten bij 520 nm, is recht evenredig met de ureumfocus in het patroon. De geoptimaliseerde formulering vermindert de interferentie door stoffen in de ongekookte monsters aanzienlijk.

 

 

[Linking template=”default” type=”products” search=”Urea Assay Kit” header=”3″ limit=”24″ start=”2″ showCatalogNumber=”true” showSize=”true” showSupplier=”true” showPrice=”true” showDescription=”true” showAdditionalInformation=”true” showImage=”true” showSchemaMarkup=”true” imageWidth=”” imageHeight=””]