Aankoop Gebruiktte lab instrumenten

Contents

Aankoop en verkoop van gebruikte Lab instrtumenten

Gentaur is de enige webwinkel in Europa met honderden klaar om gloednieuwe, opgeknapte en vertrouwde tweedehands-producten te leveren die afkomstig zijn van toonaangevende leveranciers aan Molecular Biology and Fertilization-laboratoria (apparaten, disposables, kits en chemicaliën) en de professionele marktplaats voor productuitwisseling in Centraal Europa.

In samenwerking met lokale professionals en subdealers levert Gentaur de producten vanuit haar magazijn in Kampenhout, Belgie de meest toegewijde vrije zone van de regio voor wetenschappelijk en professioneel zakendoen via TNT express.

Hoe Krijg Je Een Ruil?

Niet genoeg geld? Geen probleem! Uw oude machine kan u misschien helpen * :

Voorraadbronnen:

Door verschillende niveaus van groothandelsovereenkomsten met leveranciers is Gentaur geautoriseerd om producten tegen zeer speciale prijzen te kopen, hetzij rechtstreeks, hetzij via onze lokale subdealers (afhankelijk van het merk en de eindbestemming).

Inruiltransacties.

24 uur telefonisch overleg en ondersteuning.

Ontvang binnen 48 uur een antwoord op uw onderhoudsvraag.

Twee jaar verlengde garantie.

Vervangingsgarantie (algemene voorwaarden zijn van toepassing).

Gentaur levert snel en geeft nauwkeurige en snelle antwoorden.
Snelle bezorging.
Kostenefficiënt.
Professioneel netwerk voor technische ondersteuning en installatie.
Kant-en-klare projecten op maat.

Inruilopties

Callibratie service en garantie van Gentaur (beschikbaar tegen extra kosten).

Installatie en levering van de producten aan uw deur zijn de verantwoordelijkheid van Gentaur BVBA op elke locatie in de Europa, MAAR :
Alle online getoonde prijzen zijn exclusief lokale belastingen, btw of douanerechten.

De waarde van belastingen, btw en douanerechten zijn, indien van toepassing, de verantwoordelijkheid van de klant (u ontvangt een officieel ontvangstbewijs dat vóór de levering moet worden vrijgegeven).

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om alle soorten documenten en / of lokale goedkeuringen te verstrekken die mogelijk door de douane worden vereist, zoals MOH-goedkeuring of elk document met betrekking tot het laboratorium van de klant.

Elke fout bij het verstrekken van de vereiste documenten binnen 6 werkdagen betekent het retourneren van het product naar Gentaur BVBA en geen ander Gentaur filiaal ; in dit geval worden alle gerelateerde kosten in mindering gebracht op de klant (opslag, schade, verzending / retourneren, enz.).

LabShop brengt mogelijk extra kosten in rekening voor installatie en levering, tenzij dit wordt weergegeven (inbegrepen) op de productdetailpagina.

Onze diensten omvatten ALLEEN het Europa en Afrika.

In sommige gevallen kunnen we bepaalde producten mogelijk niet leveren (afhankelijk van onze overeenkomst met het hoofdleverancier of leveranciersbeleid dat Gentaur moet volgen), dit zal van geval tot geval worden bepaald.

Door op ( aanvraag verzenden ) te klikken , betekent dit niet dat wij verplicht zijn om het geselecteerde artikel te leveren, of dat wij verplicht zijn om te kopen (geen vooruitbetaling in deze fase).

De vertegenwoordigers van Gentaur moeten de mogelijkheid van levering (op basis van de interne afspraken) en het maken van de offerte binnen 48 uur controleren.

Zodra u de offerte heeft ontvangen, moet u akkoord gaan met de prijs, voorwaarden en voorwaarden.
Callibratie garantie van Gentaur is beschikbaar tegen extra kosten (neem contact met ons op voor meer informatie).